Referenser

Mycket nöjd!

22 december, 2023

Jag har haft Dana Ahmad som fönsterrenoveringsfirma och är mycket nöjd. Allt vi kom överens om hölls.

Han var lätt att ha att göra med och arbetet blev utmärkt. Jag kan verkligen rekommendera denna firma.

Birgitta Lönnqvist

Väl utfört arbete i vår förening. Vi är mycket nöjda!

20 december, 2023

Brf. Ringbergianum har anlitat AM Fönsterrenovering AB för ommålning och renovering av en stor del av vår fastighets fönster och balkongdörrar under 2023.

Under hela processen, från offert till färdigställande, har kontakten med firman fungerat mycket bra. AM fönsterrenovering har hållit såväl budget- som tidsplan, och vad vi förstår en hög kvalitet i arbetet.

Arbetet utfördes såväl på plats som i verkstad. När fönstren var på verkstad användes fönsterskydd som, trots kyla ute, höll värmen inne.

Vad gäller bedömning av kvalitet så anlitade vi en oberoende besiktningsman under processen, vilken också tillstyrkt kvaliteten i det utförda arbetet.

Vi är mycket nöjda med den ommålning och renovering som gjorts av våra fönster och balkongdörrar i föreningen och kan lämna våra bästa rekommendationer vad gäller AM Fönsterrenovering AB.

Johanna Öhman – Ordf. i Brf. Ringbergianum

Snyggt utfört arbete helt enligt våra förväntningar!

22 mars, 2021

AM Fönsterrenovering hjälpte oss att renovera alla fönster på vårt kedjehus, och vi är helnöjda med resultatet: Snyggt utfört arbete helt enligt våra förväntningar, i tid och helt enligt offerten. Att allt sköttes mycket snyggt och prydligt – vi märkte inte av något damm eller spilld färg eller dylikt under hela perioden. Vi rekommenderar verkligen AM Fönsterrenovering!

Johan Aulin